Skip to main content Skip to search

Over ons

Boekhoudkantoor Jacobs Niels

is een boekhoudkantoor waar u de persoonlijke service letterlijk mag nemen. Ik ben uw enige contactpersoon en de enige die uw dossier zal behartigen.
Een groot plus punt als u het aan mij zou vragen, want dit zorgt voor een rechtlijnige en duidelijke communicatie.  Zo u komt steeds bij de juiste persoon terecht, Geen onthaal secretaresse die u moet passeren, geen dossierbeheerders, kortom geen onnodige tussenschakels.

Mijn visie over hoe een boekhoudkantoor zou moeten omgaan met zijn klanten is er één die ik nauw ter harte neem. Als boekhouder zijn wij met het geld bezig van onze klanten. De moment waarop uw boekhouder dit vergeet, is de moment dat hij van job zou moeten veranderen.

Mijn visie en service staan garant voor een no-nonsense begeleiding van u en uw zaak.

Of u nu een klein bijberoep wil opstarten of een doorwinterde ondernemer bent, ieder verdient een correcte begeleiding.

Onze garanties

  • Een vlotte en correcte samenwerking, waarbij uw onderneming steeds centraal staat;
  • Een echte persoonlijke begeleiding, 1 op 1 tussen uzelf als zaakvoerder en mezelf als uw boekhouder, geen tussenschakels;
  • Een no-nonsense service, geen rond-de-pot-gedraai, daar heeft niemand baat bij
  • Ik sta erop om alle klanten (tenzij anders overeengekomen) min. 1x per jaar te zien tijdens een bespreking. Dit geeft ons de perfecte gelegenheid om de stand van zaken te overlopen.

Nog niet overtuigd? Maak gerust een afspraak en ik zal u persoonlijk mijn visie uitleggen en welke voordelen dit kan hebben voor uw onderneming.Voorgeschiedenis

september 1, 2003

16 jaar oud en de keuze om Boekhouden-Informatica te gaan studeren in het middelbaar was snel genomen. Als zoon van een 2 zelfstandige ouders was het immers mijn droom om ook ooit op een dag zelfstandig te worden. Met mijn voorliefde voor cijfers en alles wat te maken had met…

Lees meer


Schoolbanken verlaten

januari 1, 2009

Na enkele jaren op de schoolbanken was het tijd om de eerste werkervaring op te doen. Mijn eerste job in de boekhouding was als hulpboekhouder voor een grote GAMMA franchisenemer. Gelijktijdig met deze job ben ik blijven verder studeren in avondschool om de nodige diploma’s en kwalificaties te halen om…

Lees meer


Eerste job als boekhouder

januari 1, 2012

Na gerekruteerd te worden in de avondschool ben ik terechtgekomen op mijn eerste job als boekhouder in een extern kantoor. Met mijn opgedane kennis in de interne boekhouding en vergaarde theoretische kennis was het tijd op de nodige praktijkervaring op te doen als boekhouder.

Lees meer


Volgende stappen zowel privé als professioneel

januari 1, 2015

Na het succesvol afronden van alle studies in avondschool en het starten van een gezinnetje (in 2015 ben ik namelijk in het huwelijksbootje gestapt) was het hoogtijd om de volgende stap te nemen om mijn droom te verwezenlijken.

Lees meer


Officieel Intern stagiair boekhouder

april 23, 2015

Mijn inschrijving op de lijst van de interne stagiairs boekhouder bij het B.I.B.F. werd aanvaard. Voortaan mocht ik met enige trots de titel van Intern stagiair boekhouder voeren.

Lees meer


Geboorte Arthur

februari 23, 2016

Een heugelijke dag voor elk gezin, op 23/02/2016 mochten wij onze eerste zoon, Arthur verwelkomen!

Lees meer


Examen van het B.I.B.F.

mei 9, 2017

Na een intensieve voorbereiding van ongeveer 2 jaar, een voorbereiding die ontelbare avonden en weekends studeren inhield, heb ik de beslissing genomen om mij voor de eerste keer in te schrijven voor het schriftelijke examen van het B.I.B.F. En met succes, ik behaalde een onverhoopt mooi resultaat en mocht deelnemen…

Lees meer


Officieel Erkend Boekhouder B.I.B.F.

augustus 3, 2017

D-Day, ofwel de dag van het mondeling examen. De nodige stress en slapeloze nachten die aan deze dag zijn vooraf gegaan zijn niet voor herhaling vatbaar. Omstreeks 16u00, na het afnemen van mijn examen mocht ik de felicitaties van de jury in ontvangst nemen, ik was geslaagd. Al dat harde…

Lees meer


Volledige zelfstandigheid

januari 1, 2018

Een nieuw jaar met niet alleen goede voornemens maar ook grote veranderingen voor de familie Jacobs. Na ruim 15 jaar gedroomd te hebben over het zelfstandig zijn het uitbouwen van mijn eigen boekhoudkantoor was het eindelijk zover. Vanaf vandaag was Boekhoudkantoor Jacobs Niels een feit en zette ik zelf de…

Lees meer


Stabiele groei

april 1, 2018

De eerste maanden als zelfstandige zijn ondertussen achter de kiezen. De eerste stappen en contacten in het ondernemerschap zijn genomen en met enige trots kan ik zeggen dat mijn kantoor rustig aan, maar zeker groeit. Ik blik zelf tevreden terug op deze eerste intensieve periode.

Lees meer


Oprichting Boekhoudkantoor Jacobs Niels BV Comm.V.

augustus 4, 2018

Op deze dag werd een volgende stap in mijn ondernemersavontuur genomen. De oprichting van mijn vennootschap Boekhoudkantoor Jacobs Niels BV Comm.V. was een feit. Met de verdere uitbreiding van mijn kantoor in het vooruitzicht was dit de volgende stap.

Lees meer


Nieuw kantoor

april 1, 2019

Vanaf 01/04/2019 is het kantoor gevestigd te Berkenstraat 5, 2580 Beerzel. De nieuwe locatie zorgt voor een betere toegankelijkheid voor onze klanten en een professionelere dienstverlening.

Lees meer


Heden

september 25, 2019

Hard aan het werk om eigen kantoor verder uit te breiden, nog steeds aan het bijleren om steeds up-to-date te blijven met de huidige ontwikkelingen en vooral hard aan het werk om mijn klanten van dienst te zijn!

Lees meer