Skip to main content Skip to search

Diensten

Boekhouding

Boekhoudkantoor Jacobs helpt u, om uw administratieve en boekhoudkundige verplichtingen na te komen, volgens de regels van de kunst.

LEES MEER
Personenbelasting

Boekhoudkantoor Jacobs verzorgt uw persoonlijke belastingaangifte zodat u daar zelf niet over hoeft wakker te liggen. Dit zowel voor particuliere klanten als voor de zelfstandigen.

LEES MEER
Vennootschapsbelasting

Boekhoudkantoor Jacobs helpt u om de aangifte vennootschapsbelasting in te vullen en in te dienen. Alsook bekijken we steeds samen met u of er mogelijkheden zijn qua optimalisatie.

LEES MEER
BTW

Wij helpen uw onderneming voldoen aan al haar BTW verplichtingen. Of u nu een vrijgestelde, kleine onderneming bent of een kwartaal- of maandaangever, wij gidsen u graag doorheen al uw verplichtingen en beantwoorden met plezier uw vragen.

LEES MEER
Starten met uw eigen zaak

Boekhoudkantoor Jacobs gidst u als startende ondernemer doorheen de valkuilen van het zelfstandig statuut. Wij staan u bij met raad en daad en werken hiervoor samen met zéér bekwame partners. Zo kan u gerust zijn dat uw keuze om zelfstandig te worden alle kansen zal krijgen om te slagen dat ze verdient.

LEES MEER
Advies

Een goede raad is goud waart.
Boekhoudkantoor Jacobs helpt u bij elke stap van uw ondernemersavontuur!

LEES MEER