Skip to main content Skip to search

Advies

Advies

Het juiste advies kan van onschatbare waarde zijn.
Boekhoudkantoor Jacobs Niels heeft reeds jaren ervaring in het opvolgen van diverse dossiers in zeer uiteenlopende sectoren. Wij zijn ons bewust van de mogelijke problemen die u als ondernemer kan tegenkomen doorheen uw loopbaan. Als cijferberoeper worden we hier dagdagelijks mee confronteert vanuit verschillende standpunten.
Elke klant heeft recht op een advies op maat, dat hun specifieke situatie kan verbeteren of mogelijke problemen kan voorkomen.

De boekhouder van morgen richt zich niet alleen op het verwerken van uw facturen en gegevens maar probeert proactief mee te werken aan uw onderneming.
Hij probeert mee te denken aan manieren om uw onderneming rendabeler te maken en hiervoor de tips en tricks te geven over hoe u bepaalde zaken kan aanpakken of zelfs kan verbeteren.

Garantie tot succes kunnen we u niet geven natuurlijk, maar de kennis en ervaring die ter onze beschikking staat met u delen, dat gaat wel.
Zo kunnen we u al aardig op weg te helpen om de juiste, geïnformeerde keuzes te maken.

Of u nu een kleine startende onderneming in bijberoep heeft of een gerenommeerde KMO runt met heel wat jaren op de teller, elke klant groot of klein verdient een begeleiding op maat van zijn of haar zaak. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Indien u met een specifiek probleem zit of graag onze kijk op uw zaak had gekregen mag u ons steeds contacteren voor een afspraak!

Meer dan alleen boekhoudkundig advies

De moderne ondernemer verwacht meer van zijn boekhouder dan alleen het verwerken van zijn facturen en het opmaken van de jaarrekening.
Voor vele dient een goede boekhouder een goede raadsman te zijn die hun kan bijstaan op alle vlakken en niet alleen kan adviseren in abstracte wetgeving en administratieve verplichtingen.

Boekhoudkantoor Jacobs Niels streeft ernaar om al zijn klanten een persoonlijke service op maat van de klant haar of zijn zaak te geven. Zo zullen wij steeds uw persoonlijke wensen en uw persoonlijke situatie in rekening brengen indien u om onze raad vraagt. Zo krijgt u steeds de begeleiding en het advies dat u verdient.

Een moderne boekhouder is zeker meer dan alleen iemand die uw facturen verwerkt, daarom zullen wij steeds met u meedenken en trachten zoveel mogelijk proactief te werken om uw zaak alle kansen te geven die ze verdient! Een goede boekhouder is, naar onze mening, iemand die samen met u kijkt naar de mogelijkheden en u blijft bijstaan wanneer u een gekozen weg inslaat, een vertrouwenspersoon vanaf dag 1.